Om os

 

Velkommen til Århusgadekvarteret, Københavns nye levende bydel. 

By & Havn udvikler Nordhavn. Selskabets overordnede vision for Nordhavn er, at det skal være fremtidens bæredygtige bydel i København. En bæredygtig by handler ikke kun om miljømæssig ansvarlighed, men også om værdiskabelse og social diversitet. Århusgadekvarteret skal ånde af liv. Her skal være en alsidigt byliv med et væld af forskellige aktiviteter og et bredt udbud af butikker, kultur og fritidsaktiviteter. 

Handelsforeningen er en sammenslutning af kommercielle aktører i området, der alle er med til at udvikle fremtidens Nordhavn og gøre visionen til virkelighed. Fælles for områdets butikker og spisesteder er et stort fokus på kvalitet, bæredygtighed og den gode oplevelse. 

 
 

Århusgadekvarteret udvikler sig hele tiden. Her åbner løbende nye spisesteder og specialvarebutikker, og områdets aktører arrangerer en lang række forskellige aktiviteter. Her på siden kan du holde dig opdateret på udviklingen, læse mere om butikkerne og følge med i, hvad der sker i kvarteret. 

Denne side er drevet af Handelsforeningen Århusgadekvarteret i samarbejde med Nordhavn P/S, der udvikler detailhandlen i Nordhavn. Nordhavn P/S er ejet af By & Havn og NREP. Læs mere om udviklingen i Århusgadekvarteret og Nordhavn på www.nordhavnen.dk


KONTAKT:
Marie Engberg
Formand for Handelsforeningen Århusgadekvarteret
marie@yumecph.com