Øko-grønt i Posthallen

Aarstiderne har det seneste år inviteret til fællesspisninger, fermenteringskurser og meget mere i den gamle posthal i Århusgade, og nu udvider de konceptet og slår dørene op til salg af lækre økologiske grøntsager. 

Hver torsdag fra 13.00 - 20.00 kan du smutte forbi Posthallen og købe lidt ind til madpakken eller middagsbordet til gode priser. Udvalget vil variere fra uge til uge alt efter hvad sæsonen byder på. 

Aarstidernes grøntsalg i Posthallen
Hver torsdag fra 13.00 - 20.00
Århusgade 126, 2150 Nordhavn
 

Peder Raarup
Plante & Keramikmarked

Sommersolen kommer til at skinne når Plant Kbh i samarbejde med Yonobi Studio fylder Bilbaogade med de sejeste planter og lækreste keramik lørdag d. 9. juni. Plant Kbh og Yonobi Studio har længe drømt om at samle alt det bedste fra begge verdener og har derfor inviteret en masse dygtige designere, keramikere og planteaktører, der vil brede sig med nye kunstværker og grønne trends. 

Kom og tilbring en dejlig lørdag i Århusgadekvarteret og oplev mere end 35 boder med planter, keramik, grøn mad fra Aarstiderne, kaffe og livemusik fra Cupenhague, keramik workshop for børn, og meget mere. 

Læs mere og tilmeld jer eventet på Facebook

Mads Schmidt