Århusgadekvarteret

Andersen & Maillard

Andersen & Maillard er Nordhavns lokale bageri. Som kunde vil du få følelsen af at træde direkte ind i bageriet og kunne dufte og se produktionen på nærmeste hold. Udover brød, croissanter og andet godt bagværk, serverer vi også vores lækre mokkasoftice, der produceres på overskudsmælk og kaffebønner for at reducere madspild.

Åbningstider

Mandag - Fredag 7.00 - 18.00
Lørdag - Søndag 8.00 - 18.00


BAR UNO

Bar Uno er den lokale pizza- og cocktailbar i Nordhavn. Vi bruger de bedste økologiske råvarer og arbejder ud fra et nærhedsprincip, så vi altid kan servere et produkt, der bare smager bedre – både når det gælder vores napolitanske pizzaer og vores lækre cocktails til aperitivo.

Åbningstider

Alle dage 16.00 - 23.00


Buvette

Buvette er en moderne Paris-inspireret bar. Vores menu byder på kylling stegt på rotisseri, franske bistroretter og charcuteri. Og vi har selvfølgelig kvalitetsvine fra både Frankrig og resten af verden. Det hele kan nydes blot et stenkast fra vandet på hjørnet af Göteborg Plads og Sandkaj.

Åbningstider

Alle dage 11.30 - 22.30


Co_temporary

Et nyt temporært kunstnerdrevet udstillingssted har set dagens lys i grandiose lokaler i Nordhavn. co_temporary udstiller nutidig international billedkunst, bæredygtigt design og kunsthåndværk omgivet af kreative fællesskaber og arbejdende ateliers. co_temporary vil løbende kuratere forskellige kunst- og designudstillinger, og huser desuden en konceptbutik drevet af designerne selv.

Åbningstider

Tirsdag - Fredag 11.00 - 17.00
Lørdag - Søndag 11.00 - 16.00


HAndvärk

Oplev Handvärks nye flagshipstore og showroom i Århusgade. Vi stræber efter at skabe møbler, der kan holde et helt liv. Derfor designer vi tidsløse møbler og anvender materialer som marmor, messing og læder, der kun bliver smukkere med tiden. Det er det, vi kalder æstetiske bæredygtighed.

Åbningstider

Tirsdag - Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00


ISTID

Hos Istid serverer vi lækre økologiske flødeis og forfriskende sorbeter. Når vi fryser vores is bruger vi minus 196 grader kold flydende nitrogen, der skaber en enestående blød og cremet konsistens. Og nu kan du også opleve vores økologiske nitrogen-is i Århusgadekvarteret.

Åbningstider

Åbner sommeren 2019


Letz Sushi

Hos Letz Sushi mener vi, at bæredygtighed er det eneste rigtige for fremtiden. Derfor bruger vi udelukkende økologiske ris og certificeret fisk til vores sushi. Hver dag gør vi vores bedste for at leve op til vores egne høje krav og skabe den bedste og mest velsmagende sushi til vores gæster.

Åbningstider

Alle dage 16.00 - 22.00


MENY Nordhavn

MENY Nordhavn bugner af kulinarisk kvalitet. Med alverdens råvarer i sæson, events ud over det sædvanlige og et veluddannet personale, sørger vi for en indkøbsoplevelse, der er værd at rejse efter. Alle afdelinger er klar til at inspirere dig – hvad enten det er vin, fisk, slagter, ost eller delikatesse.

Åbningstider

Hverdage 9.00 - 20.00
Weekend 9.00 - 19.00


Netto

Med et kæmpe udvalg af økologiske varer og et øget fokus på at reducere madspild og emballageforbrug præsenterer vi det ypperste inden for Netto-konceptet i vores nye butik på Helsinkigade. Fordi alle skal have råd til økologi og gode råvarer.

Åbningstider

Alle dage 8.00 - 22.00


Nordhavn Mikromejeri

Nordhavn Mikromejeri er et dansk, økologisk mejeri, der samarbejder med bæredygtige og økologiske landmænd i Danmark. Vi fremstiller ost og dansk flødeis på baggrund af håndværksmæssige traditioner, og vil i vores mejeri og butik i Nordhavn sælge produkterne, der hovedsageligt vil omfatte italienske oste i mozzarella-genren - herunder buratta og fior de latte og dansk flødeis i klassiske og moderne fortolkninger.

Åbningstider

Åbner sommeren 2019


Original Coffee

Hos Original Coffee kan du nyde en kop kvalitetskaffe brygget på bønner fra mikroristeriet Kontra Coffee, der ligger lige på den anden side af jernbanedæmningen på Østerbro – mere lokalt bliver det næsten ikke.

Åbningstider

Hverdage 7.30 - 18.30
Weekend 8.30 - 18.00


Plant København

Plant København er en moderne plantebutik og showroom med grønt fra gulv til loft, hvor du kan finde alt til den moderne planteindretning. Vi har eksotiske palmer, smukke grønne stueplanter, træer, skovbundsbregner, særlige kaktusarter, airplants, knoldplanter, stiklinger og meget mere.

Åbningstider

Tirsdag - Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00


Yume

Yume er Nordhavns grønne bolig- og interiørbutik. Vi forhandler udelukkende bæredygtige møbler og boligtilbehør, og hvert eneste produkt er nøje udvalgt med omtanke for miljøet og de kunsthåndværkere, der har skabt dem.

Åbningstider

Tirsdag - Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00


Aarstiderne

Det seneste år har Aarstiderne holdt til i den gamle posthal i Århusgade. Nu er vi rykket ind i nye lokaler på Göteborg Plads, hvor du kan gå på opdagelse i vores grønne univers. Her inviterer vi løbende til fællesspisninger, fermenteringskurser, foredrag og mange andre spændende aktiviteter.